reg-single

Употребете Colour B4 Regular за светло – кафена боја, светли или средни тонови или за отстранување на  штотуку нанесената боја за коса.

Colour B4 ви дава слобода да ја промените вашата боја на коса и да ја добиете бојата која што ја посакувате.

Еве го полесниот начин, Colour B4 ја отстранува бојата за коса во вашиот дом. Едноставно нанесете го со чешел на вашата коса, чекајте, измијте и бојата на вашата коса ќе биде отстранета без да користете амонијак или хидроген.

naracaj-regular

Кутијата содржи

 • Шишенце А ( Активатор ) 60ml e.
 • Шишенце B ( Отстранувач ) 60 ml e.
 • Шишенце C ( Пуфер ) 60 ml e.
 • Пар ракавици за еднократна употреба
 • Упатство за употреба ( внимателно прочитајте )

ColourB4тм Ви ја враќа природната или посветлата нијанса. Ќе ви ја врати природната боја на косата ако вештачката боја која сте ја нанеле е потемна од вашата природна боја.
Ако вештачката боја која што сте ја нанеле е посветла од вашата природна боја, природниот пигмент на вашата коса за време на фарбањето хемиски ќе се осветли.
Иако ColourB4  ќе ја отстрани вештачката, сепак ќе забележите дека вашата природна боја е осветлена. Доколку се случи ова за да ја вратите природната нијанса, едноставно изберете боја за коса која е блиска до вашиот природен тон и нијанса. Секогаш изберете една нијанса посветла од вашата природна нијанса за да добиете реален резултат.

 • За коса со средна должина или многу густа коса можат да бидат потребни и 2 кутии.
 • Не се препорачува кај коса третирана со К`на.

Предности на Colour B4 Regular

 • Отстранува трајна и полу-трајна боја и засилувач на боја
 • Одлично за употреба ако првпат се фарбате или многу ретко употребувате фарба за коса
 • Вклучува соединение кое ја зајакнува и штити вашата коса после третманот

Што може Colour B4 Regular

 • Отстранува трајна и полу-трајна боја
 • Се употребува за отсранување на непосакуваната боја
 • Го отсранува засилувачот на боја
 • Може дасе употреби пред каква било посета на фризерски салон