Сакате да направите нарачка?

Пополнете ја контакт формата и производот ќе биде испорачан на Вашата адреса.

Сакам да нарачам
Regular (700 мкд)Extra Strength (750 мкд)Frequent Use (750 мкд) (Colour B4 Extra Strength моментално нема на залиха)

Број на производи

Име и Презиме

Адреса

Град

Email

Телефон

Дополнителна порака

КАКО ДА ПЛАТAM?

Плаќањето можете да го извршите на два начини:
1. Плаќање во готово при испорака – значи дека нарачката ќе ја платите на курирот кој ќе Ви го донесе производот или директно во вашата локална пошта.

2. Претходно плаќање со уплатница:
Вкупниот износ од нарачката треба да се плати во корист на:

ПЛАЗМЕД дооел – Скопје, 1000 Скопје,

Банка: ХАЛКБАНК А.Д. Скопје –

Сметка: 270-065711310123.

На уплатница ги пополнувате потребните податоци, уплаќате електронски или во најблиската банка или пошта.

Откако уплатата ќе се реализира на нашата сметка, ние ќе Ви го испратиме производот.

Нарачаните производи ќе ви бидат доставени со испратница и фактура.

Сите производи се доставуваат преку ЈП Македонски Пошти или некоја од останатите служби.

Поштенските трошоци се на товар на испраќачот до вашата пошта/адреса. Поштенска парична уплатница 50-100 мкд.
Ако имате прашања или забелешки слободно обратете се до нас.

– Цените на сите производи се во денари и вклучен ДДВ од 18%.

*Политика за испорака на производите

Од оваа веб страницата може да се нарачаат/купат производи за испорака само во Македонија. Доколку одберете земја на испорака различна од Македонија, (нарачката ќе биде реализирана по претходен договор).
Испораката на производите се извршува на адресата која купувачот ја определил во нарачката и на начин кој го одбрал при самото правење на нарачката. При предавање на производите купувачот или трето лице ја потпишуваат испратницата и другите пропратни документи. Под трето лице се подразбира лице кое не наведено во нарачката но го прима производот на наведената адреса при извршување на нарачката.
При приемот на производите примачот е должен да ги провери производите за евентуални оштетувања при транспортот и да провери евентуален недостиг на некој производ. Доколку се констатира некој од предходно наведените недостатоци примачот е должен веднаш да пријави рекламација.
Динамиката на испорака ќе зависи од начинот на испорака кој сте го избрале. Рокот за испорака до вашиот дом е во рамките на 24 часа до 3 работни дена од нарачката.Доколку нарачката е направена во сабота, недела или во друг неработен ден, оваа процедура започнува од првиот нареден работен ден. Во рокот на испорака не се пресметува саботата, неделата и неработните денови.
Соработуваме со повеќе компании за испорака на пратки. Доколку има доцнење на испораката, не сносиме никаква одговорност доколку доцнењето е предизвикано од страна на компанијата која е ангажирана за извршување на испораката.
Во случај, кога купувачот не е дома и не е достапен за доставување на нарачката во договорениот термин и на наведената адреса, или нема обезбеден пристап и услови за предавање на производот во тој рок, се ослободуваме од обврската да ги испорачаме производите наведени во нарачката.

Точниот телефонски број е задолжителен податок при правење нарачка.

Производот/те се резервирани за испорака по добиената потврда за плаќање од страна на Купувачот.

Објави на промени:

Доколку има некои промени во нашата политика за испорака на производите, истите ќе бидат наведени тука и на други места за кои сметаме дека се соодветни.

Како ќе знам дека мојата нарачка е прифатена?

Ќе добиете e-mail порака дека нарачката ви е потврдена.

Можам ли да ја откажам нарачката по праќањето преку веб-страницата?

Ако сакате да ја откажете нарачката, пишете ни e-mail.