freq-single

Употребете Colour B4 Frequent Use доколку често ја бојадисувате вашата коса или ако имате сува коса.

Colour B4 ви дава слобода да ја промените вашата боја на коса и да ја добиете бојата која што ја посакувате.

Еве го полесниот начин, Colour B4 ја отстранува бојата за коса во вашиот дом.
Едноставно нанесете го со чешел на вашата коса, чекајте, измијте и бојата на вашата коса ќе биде отстранета без да користете амонијак или хидроген.
Colour B4Frequent Use е формула со средна јачина со додаден регенератор кој ја храни и заштитува Вашата коса. Посебно произведен за луѓе кои често ја бојадисуваат косата во домашни услови.

naracaj-frequent-use

Кутијата содржи

 • Шишенце А ( Активатор ) 60ml e.
 • Шишенце B ( Отстранувач ) 60 ml e.
 • Шишенце C ( Пуфер ) 60 ml e.
 • Шишенце со регенератор 60 ml e.
 • Пар ракавици за еднократна употреба
 • Упатство за употреба ( внимателно прочитајте)

 • За коса со средна должина или многу густа коса можат да бидат потребни и 2 кутии.
 • Не се препорачува кај коса третирана со К`на.

Предности на Colour B4 Frequent Use

 • Отстранува трајна и полу-трајна боја и засулувачот на боја
 • Регенерирачкиот засилувач спречува повторна оксидација овозможувајќи префарбување со освежување и зајакнување на вашата коса.

Содржи дополнителен регенератор со арганово масло

 • Содржи арганово масло кое ја подобрува сосотојбата на косата
 • Превентивно делува при електризирање на косата, ја подобрува структурата
 • Го враќа природниот сјај и брилијантноста на косата

Што може Colour B4 Frequent Use

 • Отстранува трајна и полу-трајна боја
 • Се употребува за отсранување на непосакуваната боја
 • Го отсранува засилувачот на боја
 • Може дасе употреби пред каква било посета на фризерски салон
 • По употребата можете веднаш да нанесете друга боја