extra-single

Упоребете Colour B4 Extra  за отстранување на темни тонови или засилувачи на боја
Colour B4 ви дава слобода да ја промените вашата боја на косата и да ја добиете бојата која што ја посакувате.

Еве го полесниот начин, Colour B4 ја отстранува бојата за коса во вашиот дом. Едноставно нанесете го со чешел на вашата коса, чекајте, измијте и бојата на вашата коса ќе биде отстранета без да користете амонијак или хидроген.

naracaj-extra

ColourB4 Ви ја враќа природната или посветлата нијанса. Ќе ви ја врати природната боја на косата ако вештачката боја која сте ја нанеле е потемна од вашата природна боја.

Кутијата содржи

 • Шишенце А ( Активатор ) 60ml e.
 • Шишенце B ( Отстранувач ) 60 ml e.
 • Шишенце C ( Пуфер ) 60 ml e.
 • Пар ракавици за еднократна употреба
 • Упатство за употреба ( внимателно прочитајте )

Ако вештачката боја која што сте ја нанеле е посветла од вашата природна боја, природниот пигмент на вашата коса за време на фарбањето хемиски ќе се осветли.
Иако ColourB4  ќе ја отстрани вештачката,сепак ќе забележите дека вашата природна боја е осветлена. Доколку се случи ова за да ја вратите природната нијанса, едноставно изберете боја за коса која е блиска до вашиот природен тон и нијанса.
Секогаш изберете една нијанса посветла од вашата природна нијанса за да добиете реален резултат.

 • За коса со средна должина или многу густа коса можат да бидат потребни и 2 кутии.
 • Не се препорачува кај коса третирана со К`на.

Colour B4 Extra Предности

 • Отстранува трајна и полу-трајна боја и засулувачот на боја
 • Одлично за употреба ако првпат се фарбате или многу ретко
 • Вклучува соединение кое ја зајакнува и штити вашата коса после третманот

Што може Colour B4 Extra

 • Отстранува трајна и полу-трајна боја
 • Се употребува за отсранување на непосакуваната боја
 • Го отсранува засилувачот на боја
 • Може да се употреби пред каква било посета на фризерски салон