Regular

Regular

Употребете Colour B4 Regular за светло – кафена боја, светли или средни тонови или за отстранување на штотуку нанесената боја за коса.

Extra

Extra

Упоребете Colour B4 Extra за отстранување на темни тонови или засилувачи на боја

Frequent Use

Frequent Use

Употребете Colour B4 Frequent Use доколку често ја бојадисувате вашата коса.

Ве молиме внимателно прочитајте ги нашите безбедносни инструкиции и инструкциите за употреба за да избегнете било какви проблеми при употребата.

Запомнете, ако имате било какви прашања, слободно обратете се до нас!

Контактирајте не

Ви се допаѓаат нашите производи. Направете нарачка веднаш!

Нарачај